Nooit meer ruzie om het dekbed met een donzen dekbed 240×220

Lig jij vaak bloot omdat je partner het hele dekbed in zijn/haar slaap naar zich toe trekt? Of ben jij degene die dat doet? Met een donzen dekbed 240×220 hebben jullie nooit meer ruzie om het dekbed. Niet alleen door de grote maat waar jullie makkelijk allebei onder passen hoor. Ook door de eigenschappen van een donzen dekbed die ervoor zorgen dat jullie niet meer hoeven te woelen ’s nachts of liggen te stoeien met het dekbed. Dus lees gauw verder als jij je relatie weer een positieve boost wilt geven met een heerlijke intieme nachtrust. Samen slapen was nog nooit zo fijn!

Genoeg ruimte voor 2 donzen dekbed 240×220

Met een  donzen dekbed 240×220 heb je altijd genoeg dekbed on samen onder te slapen. Zelfs met een groot bed en als jullie allebei aan de buitenkant van het bed liggen. Veel knusser is het natuurlijk om dicht tegen elkaar aan te liggen in bed. Dat kan met een dekbed van dons zowel in de zomer als in de winter. In de zomer houdt het dekbed jullie koel genoeg om tegen elkaar aan te liggen. En in de winter is het heerlijk om samen aangenaam en warm te liggen. Of jullie beginnen de nacht heerlijk tegen elkaar om nog even de dag door te nemen en hebben daarna een zee van ruimte om lekker te slapen. Zo worden jullie ’s morgens gegarandeerd, opgewekt en uitgerust wakker.

Altijd de juiste temperatuur met donzen dekbed

Met  een donzen dekbed 240×220 heb je altijd de juiste temperatuur om lekker te slapen. 

Want door de natuurlijke eigenschappen van veren voelt dons koel en droog aan in de zomer en lekker warm in de winter. Dons is luchtdoorlatend en kan goed vocht absorberen zodat het droog blijft aanvoelen. Dat maakt samen slapen in de zomer een stuk aangenamer voor jullie allebei. Geen nat en zweterig dekbed meer, maar een heerlijk koele laag over je lijf. Daarnaast heeft het isolerende eigenschappen die ervoor zorgen dat jij op temperatuur blijft als het koud is buiten de dekens. Zo lig je in de winter heerlijk in een warm holletje samen. Dan maken koude nachtmerries plaats voor warme, mooie dromen.

Natuurlijk en duurzaam slapen met donzen dekbed 240×220

Met een donzen dekbed 240×220 slaap je onder natuurlijke materialen die met hun natuurlijke eigenschappen jou helpen om een gezonde nachtrust te hebben. Als je kiest voor een dekbed met RDS-certificering slaap je ook nog eens onder een dekbed dat met aandacht voor dierenwelzijn is gemaakt. Hierbij komt het dons van slachtafval in plaats van dieren die worden gehouden alleen voor het dons. Helemaal verantwoord slaap je onder een dekbed van dons dat uit de regio komt. Zo kun je kiezen voor een dekbed met alleen Nederlands dons of voor dons dat uit Europa komt. Daarbij kun je dan weer kiezen voor dons uit één land of verschillende landen uit Europa. Hoe dichterbij het dons, hoe minder milieuvervuilend het is.