Slapen als een veertje? Dat doe je op een boxspring!

Beddenwinkel Enschede

Een boxspring is een bed dat wordt voorzien van veren. Op dit bedbodem wordt een matras geplaatst. Door de veren die in het bedbodem zitten, krijgt het matras een hele goede ondersteuning. Er is namelijk geen tegendruk, wat ervoor zorgt dat je matras lang meegaat. Dit geldt ook voor het bedbodem zelf. De gehele combinatie is dus goed voor de levensduur, maar ook goed voor jou. De boxspring combinatie zorgt voor een goede nachtrust en is goed voor je lichaam. Je kan er lekker op liggen door het comfort dat wordt geboden. De boxspring Hengelo heeft ook heel veel andere voordelen waardoor jij in de wolken bent.

Niet te warm en niet te koud

Veel mensen kunnen niet slapen als het veel te koud is in bed. Een warm bed is ook niet erg aangenaam. Je wilt de perfecte temperatuur hebben, zodat je lekker kan slapen en niet steeds wakker wordt omdat je een extra deken nodig hebt of omdat je begint te zweten. Een boxspring heeft gelukkig een goede ventilatie. Dit komt door de materialen waarvan het is gemaakt. Die houden namelijk geen warmte vast en geven geen warmte af. Een aangenaam slaapklimaat is ideaal om de hele nacht door te kunnen slapen en een boxspring maakt dit mogelijk. Bekijk alle soorten boxsprings op debeddenconcurrent.com, de Beddenwinkel Hengelo.

Helemaal naar jouw wens

Een groot voordeel aan een boxspring is het ontwerp. Je kunt deze namelijk geheel zelf samenstellen. Je kunt zelf kiezen wat voor hoofd- en voetbord het wordt, je kunt zelf de kleur bepalen, van welke stof het bed is gemaakt en wat de afmetingen moeten worden. Je kunt het dus helemaal naar jouw wensen maken, zodat het perfect past in jouw slaapkamer met de visie die jij had. Een boxspring geeft een luxe maar ook zachte uitstraling aan jouw kamer. Het zorgt voor een rustige sfeer, want ze zien er vaak leuk maar ook simpel uit. Doordat ze simpel zijn, is het ook makkelijk om deze bedden op te maken.