Magnum vloerverwarming bestellen

A shot of a mid adult woman and her little boy wearing casual clothing. They are sitting on the floor by a radiator and are controlling the heating with a home control centre on a mobile phone.

Je kunt de Magnum vloerverwarming bestellen voor elke ruimte waar je vloerverwarming wilt aanleggen. De Magnum vloerverwarmingsmat is maar 4 mm dik en kan over een afgewerkte vloer worden aangebracht. De mat kan worden geplaatst in een egalisatie- of lijmlaag. Wanneer je de mat direct onder de toplaag aanbrengt wordt de vloer ook zeer snel warm. Daarom is de Magnum vloerverwarming ideaal voor ruimtes waar het niet de hele dag warm hoeft te zijn zoals de badkamer, douche of slaapkamer. De Magnum vloerverwarmingsmat kan dan ook uitstekend worden gebruikt in ruimtes waar de afdekvloer al is aangebracht. Ben je van plan om je oude toplaag van de vloer te vervangen door bijvoorbeeld een Pvc-vloer of een tegelvloer dan kun je de vloerverwarmingsmat van Magnum op de afdeklaag plaatsen. Het is niet nodig om sleuven te zagen al komt de vloer wel wat hoger te liggen.

Wat maakt de Magnum vloerverwarmingsmat uniek?

Wat de Magnum vloerverwarmingsmat uniek maakt, is de dikte, of liever gezegd de ‘dunte’ van de mat. Deze is namelijk maar 4 mm dik. De mat kan dan ook eenvoudig op bestaande vloeren worden gelegd zonder dat deze eerst nog uitgefreesd hoeven te worden. Wil je vloerverwarming op bestaande tegels leggen? Ook dan kun je de Magnum vloerverwarming bestellen! De mat kan ook gewoon in tegellijm worden gelegd als je over de bestaande tegels nieuwe tegels wilt leggen. Wil je een andere vloerbedekking aanbrengen dan kan de vloerverwarmingsmat in de egalisatielaag worden gelegd. Het voordeel hiervan is dat de vloerverwarming vlak aan de oppervlakte ligt en daarom meer warmte afgeeft dan een gewone vloerverwarming die dieper in de grond moet worden gelegd. De verwarmingskabel van de vloerverwarmingsmat is doorverbonden waardoor er geen retourkabel hoeft te worden gelegd naar de thermostaat.

De Magnum vloerverwarming bestellen als complete set

Je kunt de Magnum vloerverwarming bestellen als complete set. Bij een Magnum vloerverwarmingsmat wordt de Remote Control thermostaat gelijk meegeleverd. Hiermee kun je per ruimte de temperatuur en de tijden instellen. Een complete Magnum vloerverwarmingsset bestaat uit de volgende onderdelen:

·         De vloerverwarmingsmat. Deze matten zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlaktes van 0,75 tot 25 m² en leveren 150 Watt per m2

·         De Magnum MRC wifi thermostaat inclusief vloersensor

·         Een flexibele buis voor de sensor

De Magnum vloerverwarming is uniek omdat de verwarmingskabel aan het einde is doorverbonden. Hierdoor heb je maar aan één zijde een voedingskabel nodig en is er geen retour naar de thermostaat nodig. De doorverbinding is onzichtbaar verwerkt in alle kabels van de Magnum vloerverwarmingsmatten. De Magnum vloerverwarming is niet alleen te gebruiken in de vloer, maar kan ook tegen de muur. Ideaal achter een handdoekrek!