Problemen bij het slapen?

Veel mensen hebben moeite om midden in de nacht in slaap te vallen, moeilijk in slaap te vallen, te woelen en te draaien, of om midden in de nacht wakker te worden. juist voor deze mensen zal een seniorenbed (ook wel een zorgbed genoemd)perfect zijn. het is ook medisch bewezen om jouw slaap te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het bed voor ouderen?

-Draagt ​​bij aan een rustgevende en comfortabele slaap
-Voorkomt en vermindert lichamelijk ongemak
-Een bed dat gemakkelijk op te maken en te verschonen is
-De juiste inlaat- en uitlaathoogte
-Het vermogen om langer thuis te wonen
-Diverse optionele gereedschappen en accessoires
-Makkelijker stofzuigen onder het bed
-Een levenscyclusoplossing.

Wat zijn uw vereisten voor uw bed?

U heeft een comfortabel bed nodig, een bed met ideale in- en uitstaphoogte, u wilt onder het bed schoonmaken en probleemloos de lakens kunnen verwisselen en uw bed is klaar voor alle zorg (boven) omstandigheden.

Waarom een ​​seniorenbed?

Een goede nachtrust is vooral belangrijk voor ouderen. Daarom heeft Bedder een speciaal seniorenbed voor ouderen ontwikkeld dat comfort, gemak en design combineert. Het is een verstelbaar bedframe dat eenvoudig te bedienen is met een draadloze afstandsbediening. Hoogte, elk bejaardenbed is voorzien van een op maat gemaakte hoogwaardige matras. Een seniorenbed kunt u ook kiezen voor een elektrisch verstelbaar bed of een deelbaar bed. Een verrijdbaar bed met hoog en laag bed behoort ook tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil een seniorenbed kopen!

Wilt u een seniorenbed kopen, dan bent u bij Bedder aan het juiste adres. Duizenden mensen zijn voorbijgegaan en met onze seniorenbedden kunnen ze nu heerlijk slapen. Vraag hieronder onze brochure aan om alle mogelijkheden te zien. Ervaar het bed voor ouderen.