Geef je foto’s een mooie plek

groene lijst

Foto’s zijn belangrijke manieren om de herinneringen die ons zo dierbaar zijn dichtbij te houden. Als we een slechte dag hebben kan één blik op een foto van een mooi moment de dag weer goed maken. Foto’s zijn dus belangrijk. Maar het probleem is dat de meeste foto’s tegenwoordig in de galerij van je telefoon staan, waar ze niet veel bekeken gaan worden. Hartstikke zonde natuurlijk, want jouw herinneringen verdienen een mooiere plek. Daarom is een lijst bestellen een fantastische keuze. Een lijst zorgt er namelijk voor dat je jouw foto de mooie en goed beschermde plek kan geven die het verdiend.

Waar hang je de foto?

Je hebt veel plekken in je huis waar je de foto op kan hangen, daarom wordt het soms ook heel erg twijfelen als je een plek moet zoeken om de foto op te hangen. Er zijn veel goede plekken. Veel mensen die nog een haard in hun huis hebben hangen de foto daarboven, maar tegenover de bank, of in de keuken zijn ook heel goede plekken. Het is soms ook wel moeilijk om de foto vanaf bepaalde plekken te zien. Gelukkig bestaan er ook grote fotolijsten die van overal zichtbaar zijn. Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de zichtbaarheid van de foto.

Hoe hang je de foto op?

Het goed ophangen van de foto is ook belangrijk. Je wil namelijk niet dat jouw dierbare herinneringen op een gegeven moment naar beneden vallen. Daarom moet je ervoor zorgen dat de schroef of spijker die je voor het ophangen van de foto goed in de muur zit, dan zal de foto ook niet zomaar vallen. Zorg er ook voor dat de schroef of spijker ook echt ergens in zit. Sommige wanden bestaan namelijk uit twee dunne gipsplaten met een paar balken ertussen. Dan moet de schroef of spijker dus in de balk.