Alles wat je moet weten om de juiste industriële badkamerverlichting te kiezen

in huis waar we ons graag goed voelen om de dag te beginnen of te eindigen. En tijdens de “bijna” 2 uur per dag die we in deze ruimte doorbrengen, voeren we tal van kleine handelingen uit die functioneel en kwalitatief licht vereisen, zonder al te agressief te zijn. Badkamerverlichting moet daarom aan verschillende missies voldoen, die allemaal essentieel zijn: voldoende algemene verlichting bieden, aan een bepaalde behoefte voldoen en een aangename sfeer creëren. Dit alles in een vaak krappe ruimte, volgens strikte veiligheidsnormen. Wat een uitdaging!

Om een ​​warme sfeer te creëren, vertrouw je op de industriële plafondlamp. Het is vooral de algemene sfeer van de kamer die jouw prioriteit moet zijn. Kun je de door de gekozen decoratie en stijl benadrukken, terwijl je op elk moment van de dag of nacht redelijk duidelijk kunt zien.

Industriële plafondlampen of led-kroonluchter (als je een hoge plafondhoogte hebt, zeldzaam in een badkamer), is het de algemene verlichting van de kamer die de toon zet. Het creëert een sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning en welzijn door een indirecte lichtstroom te bevorderen, dicht bij daglicht.

Zoals je zult begrijpen, moet dit stroomopwaarts worden gepland, aangezien je de kabels naar de constructie moet hebben getrokken om de badkamerlamp aan te sluiten op het plafond. Om alle te verlichten punten te scannen en de schaduwzones te verwijderen, geef je de voorkeur aan een industriële plafondlamp voorzien van led met gerichte verlichting.

Geen functionele kwaliteitsverlichting zonder een goede led badkamer wandlamp

De industriële badkamerwandlamp is essentieel om het directe licht te geven dat nodig is voor functionele activiteiten zoals make-up aanbrengen of scheren. spiegel wandlamp. Alleen deze verlichtingsmodus biedt de precisie die nodig is om het gezicht voldoende te verlichten zonder echter lelijke schaduwgebieden te produceren. Om deze ongemakken te vermijden, moet je een plan voor de installatie van een badkamer wandlamp aan elke kant van de spiegel. Een led-badkamerwandlamp brengt zijn krachtige en constante technologie met zich mee, maar pas op dat je de stroom niet naar je toe richt om ongewenste verblinding te voorkomen.

Wat jouw smaak in decoratie ook is, je zult ongetwijfeld een reeks badkamerverlichting vinden die aan de verwachtingen voldoet. Maar om een ​​lichte sfeer te creëren die consistent is met de ruimte, is het beter om de badkamerplafondverlichting aan te passen aan de kranen. Chroom, rond, messing er is altijd badkamerverlichting die perfect bij jouw interieur past.