Wij hebben nu een houten zwembad

houten zwembad

Heb jij al eens een houten zwembad overwogen? Wij zijn er eindelijk voor gegaan en willen nu niets anders meer! Jullie kennen vast het eindeloze gedoe met al die plastic modellen. Sommige kun je simpelweg uitvouwen, andere moet je zelf opblazen. Bij ons was er elk jaar wel iets, hoe duur het voorgaande model ook was geweest. Dan zaten er weer gaten in, dan was de pomp weer kapot. Het schoot maar niet op en uiteindelijk zijn wij over de jaren wel honderden euro’s kwijt geweest! Het leek ons toen een verstandig idee naar een permanente oplossing te gaan zoeken. Die hebben wij gelukkig kunnen vinden bij Bodyfit. Zij hebben allerlei pools in het assortiment en kunnen die op maat maken. Zo kan er dus ook gemakkelijk een geïnstalleerd worden in jouw tuin!

houten zwembad

Een echte luxe

Wij hebben achter onze woning nu een houten zwembad liggen, dat is een echte luxe! Maar voordat je denkt dat ons gezin heel veel geld te besteden heeft: vergis je niet! De producten van Bodyfit zijn erg betaalbaar en dat doet niets af aan de kwaliteit hiervan. Een vriendin van mij heeft eens een bubbelbad gekocht bij dit bedrijf en daar is zij ook nog steeds erg tevreden over. Haar whirlpool gaat nu al 7 jaar mee en ziet er nog steeds piekfijn uit.

houten zwembad

Groot assortiment

Bij Bodyfit kun jij terecht voor allerlei wellness producten, van een sauna tot een whirlpool. Maar daarnaast verkopen zij in de shop ook allerlei producten voor het onderhoud. Kijk ook eens online!