Waarom de Thermrad radiator een goede keuze is

A shot of a mid adult woman and her little boy wearing casual clothing. They are sitting on the floor by a radiator and are controlling the heating with a home control centre on a mobile phone.

Als je van plan bent om nieuwe radiatoren in je woning te laten plaatsen, is Thermrad meestal niet het eerste merk waar je oog op valt. Meer dan 25 jaar zorgt het merk Thermrad ervoor dat er op de markt niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook prachtige radiatoren terug te vinden zijn. Thermrad staat dus ook bekend voor niet alleen comfort en kwaliteit, maar ook voor actuele technische ontwikkelingen op het gebied van warmte. Wil je ook graag weten waarom een Thermrad radiator het kopen waard is? Wij zochten het voor je uit en hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

Welke voordelen zijn er bij de aanschaf van een Thermrad radiator?

Zoals net al aangegeven beschikt Thermrad over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van comfort, kwaliteit en technische ontwikkelingen op de markt. Wanneer je een Thermrad radiator aanschaft, zal je tot de conclusie komen dat deze altijd voorzien zijn van een mooi en sterk bovenrooster. Ook komen deze exemplaren altijd met een nette voorplaat en mooie zijpanelen.

De radiatoren kunnen onderling nog wel verschillen. Wanneer je je verdiept in het aanbod van Thermrad radiatoren zal je dan ook kunnen vaststellen dat je de mogelijkheid hebt om een keuze te maken uit veel verschillende modellen. Voor welk model je ook gaat, je zult altijd verzekerd zijn van een hoge warmteafgifte. Ook zal je te allen tijde aangenaam verrast zijn door de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Duurzaam geproduceerd

Voor veel mensen wordt duurzaamheid een steeds belangrijker concept. Thermrad radiatoren zijn daarom ook op een duurzame wijze geproduceerd, en zijn ze daarnaast ook nog eens grotendeels onderhoudsvrij. Hierdoor heb je weinig tot geen omkijken naar je radiator, maar kun je er toch van genieten.

Als je een Thermrad radiator aanschaft kan je er ook van uit gaan dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle radiatoren worden getest op 13 bar. Op deze manier wordt getest of de radiatoren geen lek vertonen.

Een uitstekende fabrieksgarantie van 10 jaar

Het is ondertussen wel duidelijk dat je bij de aanschaf van een Thermrad radiator kan rekenen op veel interessante voordelen. Maar er is nog meer. De betrouwbaarheid en kwaliteit waar deze radiatoren over beschikken blijkt namelijk ook uit de uitstekende fabrieksgarantie die wordt aangeboden. De Thermrad radiatoren hebben namelijk een mooie fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. Ook dit is een mooie reden om ervoor te kiezen om een Thermrad radiator in huis te halen!

(Bron: radiatorendiscounter.nl)