Villa te koop in Spanje op een mooie locatie

Villa te koop in Spanje

Villa te koop in Spanje, dat is wat mijn man en ik onlangs op internet zochten. Al heel erg lang zaten wij te denken om de stap te nemen om een tweede huis in het buitenland te kopen. Nu wij wat ouder worden en de kinderen uit huis zijn, begint het bij ons te kriebelen om vaker naar het buitenland te gaan. Onze kinderen kunnen ons dan komen opzoeken wanneer zij vakantie hebben. Maar waar moet je beginnen om een huis te kopen in het buitenland? Via het internet kwamen wij terecht op een website van een Nederlandse/Belgische makelaar. 

Villa te koop in Spanje

Villa te koop in Spanje bij een makelaar

Op deze website staat een aanbod van verschillende huizen in de regio’s Costa del Sol, Costa Blanca en Costa Calida. Omdat het kopen van een huis in het buitenland anders werkt als in Nederland, wilden wij daar graag hulp bij. Dit bedrijf kon ons daar goed mee helpen. Zo helpen zij met verschillende aspecten zoals: belastingen, gemeenschapskosten, vaste kosten en registratiekosten. Ook worden er vaste hoofdlijnen behandeld zoals:

  • De aankoop
  • De makelaar
  • Fiscaal nummer NIE
  • Financiering
  • Notariskosten en registratiekosten
  • Overige kosten en belastingen

Dit makelaarskantoor is op de hoogte van de nieuwste regelgevingen binnen de EU wat betreft villa te koop in Spanje

Villa te koop in Spanje

Mooie woning gekocht op een goede locatie

Deze makelaar heeft ook een kantoor in het buitenland. Dit is erg prettig omdat wij dan altijd kunnen terugvallen op dit kantoor wanneer wij in het buitenland zijn. De medewerkers van dit kantoor hebben ons ook goed geholpen met het regelen van de financiering. Ook hebben zij ons juridisch begeleid tijdens het aankoopproces. Wij hebben echt een woning gekocht met een heel erg mooi uitzicht. Wij genieten nu volop van onze oude dag. Neem ook eens een kijkje op deze website voor villa te koop in Spanje. Wie weet heb jij ook binnenkort een mooi huis.