Verzekerd met careliner paardentrailer

careliner paardentrailer

Stel je voor je komt terug bij je careliner paardentrailer, na een lange dag van een wedstrijd. En je komt daar bij een vernielde trailer die door iemand anders gevandaliseerd is. Als je verzekerd bent heb je geluk, dan kan je hem laten maken. Maar als je niet verzekerd bent, heb je een probleem. De schade loopt hoog op en je moet veel betalen. Vanaf nu laat je je trailer wel verzekeren, maar dat is nu te laat…  

Paardentrailerverzekering

careliner paardentrailer

Sommige mensen laten hun paardentrailer verzekeren. Als je het mij vraagt, een slimme keus! Want paarden blijven altijd dieren en dieren slopen makkelijker dingen en maken eerder schade aan spullen. Sommige schade is blijvend en kost enorm veel om te laten repareren. Als je er dus voor kiest om jouw careliner paardentrailer te laten verzekeren zijn dit je voordelen:

  • Beschermt tegen plotselinge schade: Bij een paardentrailerverzekering word je beschermd tegen diefstal, brand, inbraak, aanrijding en vandalisme aan de paardentrailer.
  • Als je schade aan de trailer hebt door je eigen paard, is ook meeverzekerd bij de paardentrailerverzekering.

Het is dus slim om je paardentrailer te beschermen tegen deze gevaren. Want als een ander schade maakt aan de trailer maakt, valt het onder je eigen verzekering. Maar als dus jouw paard schade maakt wordt het niet verzekerd bij jouw eigen verzekeringsmaatschappij. 

Het is echter niet verplicht om je paardentrailer te laten verzekeren, maar als je er veel mee rijdt op snelwegen wordt het wel aangeraden. Ook als je veel op plekken komt zoals andere maneges, is het gewoon handig om verzekerd te zijn.