Uitstekende service bij Seniorenhulp

Seniorenhulp

Dankzij de uitstekende service van Seniorenhulp zijn wij geholpen. Voor een kleine drie weken geleden is mijn vader overleden. Hij woonde zelfstandig en mijn moeder was voor een paar jaar terug al overleden. Hierdoor kwam hij alleen te wonen. Zelf wilde hij niet naar een verzorgingstehuis omdat hij vond dat hij nog “te goed” was daarvoor.

Seniorenhulp

Enfin, nu kregen wij afgelopen week een brief in huis van de huurbaas. Hierin stond dat de woning leeg moest zodat het weer in de verhuur kon. Dat kwam bij mij binnen als een bom, nog steeds verdrietig vanwege het verlies. Aan de andere kant begreep ik het ook erg goed en gelukkig hebben wij sowieso wat speling qua tijd gekregen om de woning leeg te ruimen.

Seniorenhulp

Rustige en perfecte service!

Vanaf het moment dat ik terecht was gekomen op de website van Seniorenhulp voelde ik een hoop rust. Bij dit bedrijf kun je er namelijk voor kiezen om hun in te schakelen zodat zij de verhuizing regelen. Dit houdt in dat je hier zelf niks voor hoef te doen. Aangezien ik er nog niet klaar voor was om de woning definitief op te leveren heb ik de diensten van dit bedrijf aangenomen. Zo kwamen zij bij het huis met  voldoende  capaciteiten. Een vrachtwagen en een busje waren nodig om de meubels te vervoeren. Dit hebben zij onwijs goed geregeld waardoor ik hier mijn complimenten over wil geven. Hopelijk kunnen zij meerdere mensen blij maken met deze service.