Tip om zelf zonnepanelen te plaatsen

Logo-MDG-Solar

Ben je van plan om zelf zonnepanelen plaatsen? Dan ben je bij bij MDG Solar aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteits zonnepaneel pakketten. 

Zonnepanelen-pakketten

Waarom MDG Solar?

Als je een zonnepanelen pakket aan wilt schaffen is het van belang dat je met meerdere factoren rekening houd. Een zonnepanelen pakket bestaat namelijk uit zonnepanelen, een omvormer en het materiaal om de onderdelen te bevestigen. De combinatie van de zonnepanelen en de omvormer is volledig afhankelijk van de situatie waarin deze moet worden aangebracht. Je kunt bij MGD Solar een vrijblijvende offerte aanvragen. In deze offerte zal voor jou precies duidelijk worden welk zonnepaneel pakket jij nodig hebt. Alles in het pakket dient namelijk perfect op elkaar afgesteld te moeten zijn om zo optimale resultaten te behalen. De zonnepanelen kunnen gemakkelijk op het dak worden geklikt en is gemakkelijk te plaatsen door iedere doe het zelver. Als je besluit om zelf zonnepanelen plaatsen ben je tot wel 40% voordeliger uit dan dat je dit laat doen door een installer. 

Het assortiment van MDG Solar 

MDG Solar maakt het mogelijk om zonnepanelen te bestellen voor platte en schuine daken. De pakketten die zij aanbieden zijn zo samengesteld dat je optimaal resultaat zult behalen. De garantie die je ontvangt is erop product afhankelijk. In de meeste gevallen krijg je 10 tot 15 jaar garantie en zal het pakket een levertijd hebben van 2 tot 4 werkdagen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van MDG Solar.