meubels Utrecht en omgeving

Er zijn natuurlijk ontzettend veel meubelmakers in Utrecht en omgeving. Toen ik onder ”meubels Utrecht” zocht kwam ik uit bij Ellenmarie. Zij is gespecialiseerd in het maken van meubels. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij kan het maken. Het is erg mooi en leuk om te zien! Zo had ik afgelopen maand een bestelling doorgegeven. Wij zijn eerst om de tafel gegaan om te kijken wat ik precies wilde hebben. Met mijn ideeën en haar ervaring heeft zij voor mij een hartstikke mooie tv meubel kunnen maken. 

Wat betreft de kosten is zij erg voordelig en als je het vergelijkt met andere bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken. Alle diensten worden namelijk duidelijk omschreven, zodat je een duidelijk beeld krijgt van haar werkwijze.

Echt een aanrader

Binnen twee weken was mijn tv meubel klaar. De service is dus fantastisch evenals de kwaliteiten van mijn tv meubel. Voor mooie meubels in Utrecht, zou ik iedereen adviseren om naar Ellenmarie te gaan. Zij gaat erg professioneel om met haar klanten en levert goed werk, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor meer informatie.