Met behulp van een smart bed je gezondheid controleren

Beddenwinkel Enschede

We kennen allemaal wel die app op onze telefoon die je conditie, aantal stappen en hartslag meet. Dit is handig voor overdag wanneer je energiek bezig bent. Hoewel het ook belangrijk is om je hartslag te meten in de nacht, wanneer je slaapt. Dit kun je doen met een smart bed. Smart bedden hebben veel verschillende functies die ervoor kunnen zorgen dat jouw nachtrust wordt verbeterd. Je nachtrust is in veel gevallen afhankelijk van je gezondheid, bijvoorbeeld je ademhaling. Als deze niet in orde is, kan je dus gaan snurken. Het smart bed heeft een snurkfunctie om dit tegen te gaan. Zo heeft het bed nog veel meer functies.

De verschillende functies van een smart bed

Zoals je nu al weet, is je gezondheid een reden van hoe goed je slaapt. Een goede nachtrust is erg belangrijk, dus als je ervoor zorgt dat je klachten verlaagd worden, zul je beter slapen. Voor bijna elk soort klachten heeft het smart bed een bijbehorende functie. Heb je het warm? Dan laat je het bed afkoelen met behulp van de ventilatie. Lig je oncomfortabel? Probeer de zeroG functie. Last van snurken? Gebruik de anti-snurk functie. Noem het maar op. Je gezondheid is ook belangrijk en moet dus niet in de weg staan van je slaap. Als allebei in orde zijn, zul je de dag al een stuk beter beginnen.

De andere mogelijkheden van een smart bed

De smart bedden van beddenwinkel Hengelo zijn slim en verstelbaar en houden je slaapactiviteit bij met behulp van sensortechnologie. Het hoofdbord wordt voorzien van ledverlichting en deze is ook dimbaar. Je kunt het licht dus zo fel maken als je wilt. Verder heeft het bed ook een massagefunctie. Voor zowel je hoofd, als voor je voeten. Je kunt deze instellen voor 10, 20 of 30 minuten. Daarnaast gebruikt het smart bed niet meer dan 1 watt stroom als deze niet in gebruik is. Het is dus niet energievretend. Tot slot heeft het bed ook een bijbehorende smartwatch waar je dezelfde activiteiten op kunt terugvinden. Die koop je wel los.