LED bouwlampen

Vroeger waren bouwlampen standaard halogeenlampen, maar steeds vaker zie je LED bouwlampen. Door innovatie worden LED bouwlampen steeds beter en LED bouwlampen hebben als groot voordeel bijvoorbeeld dat ze niet heet worden. Het is daarnaast natuurlijk een milieubewuste keuze om halogeen bouwlampen te vervangen door LED bouwlampen.

Diverse LED bouwlampen bij Lightexpert.nl

Deze webshop biedt je een ruime keuze in LED bouwlampen. Zij verkopen hun eigen merk (Lightexpert.nl), Osram en Samsung. Op hun website vind je vier soorten LED bouwlampen: LED werklampen, LED schijnwerpers, LED breedstralers en tenslotte LED floodlights (voor egale belichting van grotere oppervlaktes). Ook accessoires zijn in ruime mate aanwezig, zoals bewegingssensoren en kabels. Er is verder keuze aan verschillende lichtsterktes en lichtnuances.

LED Breedstralers

Deze grote bouwlampen geven heel veel licht. Je ziet ze vaak op bouwplaatsen, sportvelden, boerderijen, maneges, rond bedrijfspanden enzovoort. Aangezien breedstralers vaak buiten geplaatst worden is het aan te raden om te kiezen voor stof- en waterdichte exemplaren. Een bewegingsmelder wordt vaak toegepast als de belichting onderdeel uitmaakt van een anti-inbraak systeem.

Beveiligingsklasses

LED bouwlampen zijn er in twee beveiligingsklassen: IP44 (spatwaterdicht) en IP65 (spuitwaterdicht). IP staat voor International Protection Rating. Het zegt iets over de mate waarin de lamp bestand is tegen stof of water. Voor in een douchecabine heb je bijvoorbeeld wel IP65 nodig.

Neem contact op voor een lichtplan

Bij Lightexpert.nl kan je uitstekend terecht voor een vakkundig advies en samen met hun kan je een lichtplan opstellen. Voor andere vragen kan je natuurlijk ook terecht. Hun telefoonnummer is 085-0471218) en het per e-mailadres is klantenservice@lightexpert.nl.