Installatiebedrijf in Emmeloord gevonden

Omdat ik opzoek was naar een installatiebedrijf in Emmeloord, adviseerde een vriend van mij H. K. Elektronica Service. Dit bedrijf is van Henk Knevelbaard en werkt al jaren als eigen ondernemer in deze branche en wet wat die moet doen en waar die mee bezig is. Die vriend van mij vertelde dat deze ondernemer bij hem de satellietschotel had aangelegd en geïnstalleerd en dat de kosten daarvan laag waren bij dit bedrijf. Dit was dan ook precies wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met dit bedrijf om mij te helpen met het aanleggen van het een en ander.

installatiebedrijf Emmeloord

Ook mijn huis laten beveiligen met camera’s bij dit bedrijf

De installatiebedrijf in Emmeloord, of te wel H. K. elektronica Service van Henk Knevelbaard, kwam bij mij thuis en vroeg dan ook wat ik graag gedaan wilde hebben. Zo vertelde ik dat ik ook graag mijn huis wilde beveiligen met camera’s. Dit was geen enkel probleem voor deze ondernemer en vertelde mij welke ik de beste kon nemen en wat de kosten zouden zijn als hij de camera’s bestelde en deze ook zal plaatsen. De kosten vielen mij echt honderd procent mee en huurde deze ondernemer ook hier voor in.