Een bellfires open haard laten plaatsen

bellfires open haard

Al een geruime tijd dacht ik erover een om een open haard binnen in mijn woning te laten plaatsen. Midden in de woonkamer een lekkere warme haard, die wij s’avonds dan aan konden zetten. Echter is het laten plaatsen van een open haard vrij prijzig. Zodoende heb ik een lange tijd gespaard om de plaatsing van een open haard te realiseren. Maar gelukkig was het afgelopen maand eindelijk zover en ik heb dus een bellfires open haard laten plaatsen. 

Maar hoe ben ik in aanraking gekomen met een bellfires open haard? Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Ik ben namelijk via het internet terecht gekomen op de website van Sfeerverwarming Aalsmeer. 

bellfires open haard

 

Een geweldige aanbieder

Natuurlijk heeft elke haard zijn eigen karakteristieken. Ik moest dus ook een haar vinden die bij mij passte en natuurlijk bij de inrichting van mijn woning. Gelukkig ondersteunden het personeel van Sfeerverwarming Aalsmeer mij hier optimaal in. Zij hielpen mij met het zoeken naar een geschikte haard voor binnen in mijn woning. Dankzij het personeel vond ik dan ook binnen no time een prachtige haard die perfect bij mijn woning past.

Na het maken van een keuze werd de open haard binnen vijf werkdagen al thuis geleverd. Binnen 30 minuten was de haard geplaatst en sindsdien zijn wij thuis voorzien van een prachtige haard. Ik zelf ben hartstikke blij met het geleverde resultaat, ik ben er trots op!

Sfeerverwarming Aalsmeer